szechenyi2020_tbla1.jpg

 

"A rossz minőség emléke sokkal tovább él,
mint az alacsony ár miatt érzett rövidke öröm!"

 

 

Radiátor ’75 Kft. néven társasági formában 1992-től működünk, de a gyökerek 1975-ig nyúlnak vissza. Ebben az időben még a kivitelezés volt a fő profil. A 90-es évek változásainak sodrában döntöttünk úgy, hogy vállalkozásunkat kiegészítjük kereskedelemmel is.

radiator75.jpg
1991-ben megnyitottuk víz-, gáz-, és fűtéstechnikával foglalkozó üzletünket, ahol korszerű anyagok forgalmazásával, szakmai tanácsadással, gyors és rugalmas anyagbiztosítással próbáltunk a vásárlóink kegyeibe kerülni. Az elsők között vezettük be a számítógépes értékesítést. Évről évre bővítettük választékunkat, előadásokat, bemutatókat szerveztünk a kivitelezők is egyre nagyobb számmal tiszteltek meg bizalmukkal és megrendeléseikkel.1995-ben átköltöztüraditor2.jpgnk a mai telephelyünkre, ahol az előbbihez  képest  nagyságrendekkel  nagyobb eladótérrel, raktárral és parkolóhellyel rendelkezünk. Próbáltunk európai környezetet és fejlett kereskedelmi rendszert kialakítani. A forgalmazott termékek többségét a neves, igazolt minőségű  gyártók produktumai teszik ki, szinte nincs olyan ismert márka, aminek ne lennénk  közvetlen vagy közvetett  partnerei. Iparos Centrumot alakítottunk ki a szerelők szerszámigényeinek biztosítására a minőség szem előtt tartásával.

2001-ben megnyitottuk  fürdőszobaszalonunkat, amit épületgépészeti szakismereteinkkel támogatva kínálunk a lakásukat tervezőknek.

Kivitelező Partnereinknek köszönhetően a mai napig sok-sok intézménybe, ipari beruházásba, iskolába kellett és kell anyagokat biztosítanunk, ezt  versenyképes árajánlatainkkal, műszaki információk biztosításával érjük el.